Hoj-o-mat

Om Hoj-O-Mat

Om Hoj-O-Mat

Att lysa med närvaro

Det kan låta pompöst och skämtsamt, men det är sant! Hoj-o-mat gör allt för att vara på den goda sidan, med näringsrik, ärlig och snäll mat. ALLA inköp som utkörningar, samt mobila reparationer av cyklar sker med – just det, cykel.
Vegankost utgör grunden och det ekologiska är normen, inte ett undantag. På det sättet skiljer sig Hoj-O-Mat väsentligt från de mängder av hak och cateringföretag där det ekologiska lyser med sin frånvaro och det vegetariska, med få undantag, utgör ett fattigt alternativ eller måste efterfrågas speciellt, ofta med extra väntetid.
Tycker du att det låter hyggligt? Läs då vidare!

Cykelcafévagn

Mellan juni och början av september, så sker försäljning med cafévagn under oregninga dagar vid älven mellan Rådhusparken och Årstidernas park. Ibland vid evenemang. Avisering om när och var sker oftast kvällen innan, eller under morgonen samma dag som “Hojomaten” körs ut. Se sajt eller Facebook / Instagram för info.

Din dagliga vardagsmat

Händer det att du ibland hastar till jobb, studier och resor utan matlåda, eller glömmer den hemma? Eller att du vissa dagar känner dig oinspirerad, sönderstressad och inte pallar ro ihop varken frukost, lunch eller middag?
Hoj-o-mat skapar ekologiska* och helt vegetariska maträtter, fil, hummus, tempeh, veganost och annat gott. Det säljs via cafévagnen, levereras till dig i matlådor medelst cykel eller genom avhämtning.
*Ekologiskt är normen för Hoj-o-mat, i annat fall benämns ingrediensen som “oekologisk” under innehållsförteckning.

Himmelsk lyx – för dig eller flera

Det finns tillfällen, då det så att säga skulle sitta fint med lite mer grädde på moset. Oavsett om det är lyxigt eller inte, så ställs Hoj-o-Mat ibland inför frågan om vi kan mätta ett helt gäng på en gång.
Och jo, visst är det så att du kan få mat – catering populärt kallt – till en större grupp (upp till ca 30st) och ett lyxigare utbud! Men alltid och endast helt vegetariskt, dvs veganskt. Skeptisk till veganföda? Beställ smakprov!
Hör av dig så pratar vi mer.

Beställa och betala

Skicka ett meddelande eller ring och berätta vad du vill ha och när. Betalning kan göras med kontanter, Swish, banköverföring eller mot faktura.

Leveranskostnad – mat

Pris för utkörning ligger på ca 100kr enkel väg för större cateringuppdrag. För mindre leveranser gäller samma prislista som vid mobila cykelreparationer. Under sommaren kan det ev även vara möjligt att hämta från cykelcafévagnen.

En ambulerande verkstad

Har du en trasig cykel hemma eller som kapsejsat i nån gränd på andra sida stan? Kanske behöver du byta till dubbade vinterdäck, laga en punktering, byta stödben och ringklocka? Ibland hoppar kedjan ständigt av eller så är det något annat som käbblar – Det är vanliga uppgifter som Hoj-o-mat tar sig an. Det kan göras på plats hos dig (eller att du transporterar den till Hoj-o-mat. Har du tur kan det göras samma dag.
Läs mer och skicka en förfrågan i menyn under “cykelfix”, så är det snart klappat och klart!

Annorstädes

Hoj-o-mat kan även följas på Facebook, Google+ och Instagram.
Under vårvintern 2018 serverar Hoj-O-Mat käk under Umeå Miljöcafé en måndag varje månad. Läs mer om det i menyn ovan.
Ibland även på andra evenemang – bjud gärna in Hoj-O-Mat!

Himlen nära dig

Två trappor upp från Himlastigens nummer 52 kan du:
hämta ut varor, lämna matlådor eller lämna in en cykel.
Om du vill vara säker på att någon är där och tar emot dig, hör då gärna av dig först via mejl till:
hej at* hojomat.nu (*@)
eller telefonera: 070 111 29 39