Hoj-O-Mat

Kimchi

120kr /600g | 85kr /400g | 65kr /300g | 40kr /200g

Vad är Kimchi?

Fermenterad supernyttig PRObiotika. I Korea äts den till nästan varje mål mat och när du väl börjar använda den, så kommer du att förstå varför!

Kimchi från Hoj-O-Mat innehåller: salladskål, ingefära, purjolök, lök, rättika/morot, vitlök, koreansk chilipeppar och miso.

Handhavande

Kimchi gifter sig exceptionellt bra med tempeh och fungerar bra som tillbehör till nästan vad som helst. Testa den även på bröd - knäcke som i en baguette eller med vegankorv i bröd/rulle.

Kimchi från Hoj-O-Mat är "medelstark", vad det nu innebär.

Klarar sig bra i kylskåp 2-3 månader vid +1-8C.

In English

Kimchi is fermented superfood! With it's origin in Korea, where most people eat it daily, you will too as you start to digest it.

Kimchi from Hoj-O-Mat is medium-strong(?) and contains: Napa cabbage, leek, onions, garlic, white radish/carrots, korean chili, ginger and miso.

Eat with everything! Especially with tempeh. Also try it on bread.

Store in fridge, +1-8C, maximum 2-3 months.