Catering

Det går finfint att beställa catering åt ca 2-25 personer, som du kan få cykellevererad eller hämta ut själv.
Helst av allt görs sådant som inte behöver varmhållas. T ex vietnamesiska vårrullar (se nedan), fyllda baguetter och bredda smörgåsar, sallader, kall buffé-plock-mat, osv. Ibland kan undantag göras med varma grytor och soppor osv.

Allt är förstås veganskt och nötfritt och bör således passa de flesta allergier. En del rätter går även bra att göra utan gluten.
Hoj-O-Mat kan även bjudas in till evenemang för att tillreda/servera eller sälja på plats.

Exakt prisuppgift är möjlig att lämna när ni bestämt er för vad ni vill ha, när, för hur många och i hur stor utsträckning det bör vara ekologiska ingredienser. Om ni är många, hör gärna av dig och berätta minst en vecka i förväg, så får du vanligtvis svar inom ett dygn. Glöm inte att även kolla upp ev allergier!

Vietnamesiska vårrullar, med dip-såser
Görs på grön- och rotsaker samt ev kiwi/mango eller tempeh som tillägg. Rullas i rispapper där varje vårrulle blir ca 10cm på längden och 4cm i diameter.
Ekologiskt innehåll kan bestå av: morot, gurka, paprika/rödkål, koriander och t ex kiwi eller tempeh som extra tillägg.
Mangosåsen har en sötsyrlig smak med ett litet eftersting av ingefära.
Sojasåsen är sojigt salt med lätt syrlighet och sötma.

Pris med enbart ekologiska grönsaker: 18kr/st
Pris med eko-grönsaker och eko-kiwi/tempeh: 21kr/st
Pris med oekologiska grönsaker: 16kr/st och med t ex oeko-kiwi 18kr/st
Pris för mangobaserad dipsås, ca 8dl, 140-160kr (ej ekologisk mango)
Pris för ekologisk mangobaserad dipsås, ca 8dl, 180-220kr
Pris för oekologisk sojasås med sesamolja och vinäger, 3dl: 70kr