Hoj-o-mat

Catering

Catering

Åt flera

Det går finfint att beställa catering åt en större grupp människor. Även några enstaka matlådor eller mat för ett mindre gäng går bra. Vid 25-30 personer går för närvarande en faktiskt gräns för hur många portioner som kan göras. Erfarenhet finns för att göra såväl bufféer av olika slag – libanesiskt inspirerad som pizzabuffé. Piroger, grillspett, smörgåstårta, soppor med bröd eller hamburgerfrossa! Och varför inte egengjord glass eller dessert på frukt och bär?!
Behöver jag säga att det alltid är helt vegetariskt, dvs veganskt? Det går även att göra en del rätter fria från gluten.
Hoj-O-Mat kan även bjudas in till evenemang för att tillreda/servera eller sälja på plats.

Kostnad brukar ligga mellan 150-250kr/person för en till flera rätter. Det kan gå att få något för ca 90kr/person beroende på råvaror/tillagningstid, etc. Om det är riktigt lyxigt och råvaror som inte är i “säsong” kan förstås prisbilden bli större. Exakt prisuppgift är möjlig att lämna när ni bestämt er för vad ni vill ha, när, för hur många och i hur stor utsträckning det bör vara ekologiska ingredienser.
Om ni är många, hör gärna av dig och berätta minst en vecka i förväg, så får du vanligtvis svar inom ett dygn. Glöm inte att även kolla upp ev allergier!